O nama

Jedan hotel. Brojne mogućnosti u centru Međugorja.

Upoznajte se

S hotelom Grace

Hotel Grace u Međugorju je luksuzni hotel s 4 zvjezdice, smješten u samom srcu ovog duhovnog odredišta. Njegova odlična lokacija gostima olakšava posjet obližnjoj crkvi svetog Jakova ili istraživanju znamenitosti Međugorja.

0 +
Zadovoljnih gostiju
0
Soba
0 +
Godina iskustva

Grace hotel za vas

Jedna od izvanrednih značajki hotela Grace je izvrstan restoran koji poslužuje ukusna domaća i internacionalna jela. Kuhari koriste samo najsvježije namirnice, osiguravajući da svako jelo bude pravi kulinarski užitak za goste.

Sobe u hotelu Grace su elegantne, prostrane i dobro opremljene i gostima pružaju svu udobnost i sadržaje koji su im potrebni za opuštajući boravak. Od klima uređaja i satelitske televizije do mini bara i besplatnog Wi-Fi, svaki detalj pažljivo je razmotren kako bi se gosti osjećali kao kod kuće.

Bilo da ste ovdje na hodočašću ili jednostavno tražite udoban smještaj za istraživanje okolice, Hotel Grace u Međugorju je savršen izbor. Sa svojom toplom i gostoljubivom atmosferom, predusretljivim osobljem i vrhunskim sadržajima, zasigurno će pružiti nezaboravan i ugodan boravak. Uz svoje luksuzne sobe i moderne pogodnosti, Hotel Grace također se može pohvaliti suvenirnicom u kojoj gosti mogu pronaći jedinstvene darove i uspomene koje ćete ponijeti kući, frizerskim salonom za žene i muškarce te mjenjačnicom.

Ako tražite udoban i nezaboravan boravak u smom srcu Međugorja, ne tražite dalje od hotela Grace.

Usluge

U hotelu Grace za vas imamo

Restoran Grace​

A La Card​

Frizerski Salon​

Otvoren svaki dan​

Suvenirnica​

Otvorena svaki dan​

Restoran samo za goste hotela​

Doručak - Večera​

Nudimo vam